Bericht versturen
Thuis

Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Fabrieksreis

China Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. certificaten
China Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. certificaten
Ik ben blij om uw bedrijf te kennen. Hoop kunnen wij meer kans hebben voortaan samen te werken.

—— TESTA

Goede partner meer dan 10 jaar!

—— Rode ster

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd.
Oude fabriek-1
Oude fabriek-1
Nieuwe Fabriek
Nieuwe Fabriek
Nieuwe Fabriek
Nieuwe Fabriek
Nieuwe Fabriek
Nieuwe Fabriek
Nieuwe Fabriek
Nieuwe Fabriek
Nieuwe Fabriek

Oude fabriek-1

Workshop

Oude fabriek-1

Workshop

Nieuwe Fabriek

Nieuw bureau

Nieuwe Fabriek

Nu factpry-1

Nieuwe Fabriek

Workshop

Nieuwe Fabriek

Workshop-2

Nieuwe Fabriek

Workshop-3

Nieuwe Fabriek

Laboratorium-1

Nieuwe Fabriek

Pakhuis-1

Nieuwe Fabriek

Pakhuis-3

Nieuwe Fabriek

Pakhuis-5

 • lopende band

  Shanghai Geactiveerd Koolstofco., hierna geroepen Ltd (: SHHXTC), in midden van de ambtstermijn van jaren '40 wordt opgericht, is de eerste professionele fabrikant in China voor het veroorzaken van en het bevorderen van verscheidenheden van geactiveerde koolstof die. Gestationeerd in Shanghai, SHHXTC heeft 12 productiebasissen en enkelen van verkoop & de dienstencentra over China. Door halve eeuwen, heeft SHHXTC gewijd zich aan het aanbieden van de uitstekende diensten en geschikte redelijke oplossingen voor het zuiveren van lucht, voor het behandelen van water, voor raffinagemedicals & chemische producten, voor het verkleuren van voedsel & drank, enz. Met vele jaren van ervaring in vervaardiging, onderzoek en ontwikkeling van geactiveerde koolstof, is SHHXTC tot de grootste fabrikant in China die gegroeid, die kunnen om meer dan 30 types van geactiveerde koolstof en sterke professionele technische krachten bezitten en diverse testmethoden voor geactiveerde koolstof aanbieden.

  Shanghai Geactiveerd Koolstofco., Ltd momenteel de geactiveerde producten van de koolstofreeks aan meer dan 60 aan landen, biedt naar het zuiveren van voedsel en geneesmiddelen, aan het scheiden van gas en het verwijderen van kwikemissies uit met kolen gestookte elektrische centrales. Als geactiveerde activist van de koolstofindustrie, zijn wij de systemen van de scherp-randreiniging voor drinkwater, afvalwater, geurcontrole, verontreinigingsvermindering, en een verscheidenheid van industriële en commerciële productieprocessen begonnen. Onze rendabele, milieuprogramma's combineren de juiste mengeling van een efficiënte geactiveerde koolstof, ingenieuze adsorptiesystemen en de professionele technische diensten.

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 1Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 2Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 3

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 4

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 5Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 6Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 7Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 8Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 9Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 10

   

  Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. fabriek productielijn 11

   

   

 • OEM / ODM

  Werkt Shanghai Geactiveerd Koolstofco., Ltd hard om internationale zaken te onderzoeken, bereikte goede economisch en sociale uitkering. Met ons praktisch werk, hadden wij goede reputatie, opstelling gewonnen de goede onderneming veronderstelt, zullen wij met hard het werken om onze visie te realiseren van het worden een betrouwbaar, geacht en bekend bedrijf gaan.

 • R & D

  Shanghai Geactiveerd Koolstofco., Ltd nadruk op R&D van producten om beste kwaliteitsmaterialen aan levering aan onze klanten te maken. Wij proberen om meer nieuwe producten te maken en hen te introduceren aan onze productregel zodat wij onze klanten kunnen beter dienen. Met meer dan 10 jaar productie en verkoopervaring in deze industrie, verstrekken wij met kwaliteitsmaterialen en onze uiteindelijke dienst. Wij delen met u onze ervaring en kennis in deze industrie en zullen met u om en irmprove onze producten en dienst werken zo ver mogelijk te groeien.

Contactgegevens
Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. Ana Wang

Tel.: 86 21 5472 1830

Fax: 86-21-64345043

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)