Bericht versturen
Thuis

Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd.

China Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. certificaten
China Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. certificaten
Ik ben blij om uw bedrijf te kennen. Hoop kunnen wij meer kans hebben voortaan samen te werken.

—— TESTA

Goede partner meer dan 10 jaar!

—— Rode ster

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd.

Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd.
<-Video Images->

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Zwart-wit
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 23000000-31250000
Opgericht Jaar : 1946
Export pct : 30% - 40%

SHANGHAI ACTIVE CHANGEL FACTORY LIMITED COMPANY (SHHXTC) is een van de eerste fabrikanten van actief koolstof in het land. Het hoofdkantoor van SHHXTC is gevestigd in SHANGHAI.

SHHXTC heeft zich altijd toegewijd aan de luchtzuivering, waterbehandeling, geneesmiddelen, chemische zuivering, voedsel en drank ontkleuringen, enz. op het gebied van toepassingen om zijn kwalitatieve diensten en tijdige redelijke oplossingen te bieden. Door jarenlange ervaring op het gebied van productie, onderzoek en ontwikkeling, heeft SHHXTC zich ontwikkeld tot een van de grootste binnenlandse producenten van actieve kool die momenteel meer dan 30 soorten actieve kool kan leveren, die een sterke actieve kooltechnologische kracht en professionele testmiddelen voor allerlei soorten actieve kolen heeft.
SHHXTC biedt zijn gebruikers in alle opzichten diensten, waaronder het hergebruiken van actief koolstof, vervangen van actief koolstof en het uitvoeren van bijbehorende technologie.

 

Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd ((hierna: SHHXTC genoemd), werd opgericht in het midden van de jaren 1940,een van de eerste professionele fabrikanten voor de productie en de verkoop van soorten actieve koolstof in ChinaAls pionier van de nationale activated carbon industrie in China, heeft SHHXTC haar hoofdkantoor in Shanghai, heeft het vele productiebasen en verkoop- en servicecentra in het hele land.

Sinds een halve eeuw is SHHXTC toegewijd aan luchtzuivering, waterbehandeling, farmaceutische en chemische raffinage, decolorisatie van voedsel en dranken en andere toepassingsgebieden.het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en tijdige en redelijke oplossingenDoor jarenlange ervaring op het gebied van de productie, onderzoek en ontwikkeling van actieve koolstof,SHHXTC is uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van geactiveerde koolstof in China., die meer dan 30 soorten actieve koolstof kan leveren, heeft een sterke professionele technische kracht en professionele testmethoden voor verschillende soorten actieve koolstof.

SHHXTC is gericht op het verstrekken van verschillende diensten aan gebruikers, waaronder regeneratie van geactiveerde koolstof, vervanging van geactiveerde koolstof en aanverwante technologieproductie.

 

China Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0


 

Contactgegevens
Shanghai Activated Carbon Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. Ana Wang

Tel.: 86 21 5472 1830

Fax: 86-21-64345043

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)